Växjö och Frölunda drabbar samman under torsdagskvällen och det är inte en tråkig match på förhand! Det är ett lag i denna match som har väldigt mycket att bevisa och det är Växjö. Jag anser också att det mesta talar för en Växjö-seger här. Jag spelar Växjö att vinna under ordinarie tid till 1.90 hos OHMbet med en flatinsats.

Växjö har börjat säsongen mycket svagt med tanke på deras ambitioner. Man ligger nia i serien och har tagit fem poäng på fem spelade matcher. Växjös spelschema har dessutom inte på något vis varit speciellt tufft så man har verkligen saker att bevisa i denna matchen. Växjö har hittills spelat två matcher på hemmais, mot Örebro och Linköping, båda matcherna har slutat med förlust efter ett oavgjort resultat under ordinarie tid. Nu är det dags att visa hemmapubliken vilka man är - Sveriges bästa lag. Växjö har förtjänat väldigt mycket mer i resultatväg än det man lyckats åstadkomma. Man har varit klart bättre än sina motståndare i de flesta matcherna men man har inte fått till målskyttet. Växjö har gjort åtta mål i sina inledande fem matcher och det är under all kritik. Växjös målprocent på sina skott är hittills 4.71 och det är man näst sämst i serien med. Normalt målsnitt ligger på cirka 9.5% per skott på mål så vem som helst kan räkna ut att Växjö borde gjort fler mål än vad man gjort hittills. Växjö har dock gjort det rätt så bra defensivt och boxplayspelet har det inte heller varit något fel på. Jag har en känsla av att Växjö kommer upp i sin kapacitet denna matchen och då kommer minst sagt Frölunda få det hett om öronen.

....... Det finns fler anledningar till att Frölunda kommer få det hett om öronen. Som det ser ut just nu kommer Frölunda sakna en hel del spelare inför matchen mot Växjö och det är inga dåliga namn direkt. Mats Rosseli Olsen, Joel Mustonen, Filip Westerlund, Viktor Ebkom, Mattias Nörstebö och Oliwer Fjellström förväntas missa matchen. Utöver det så har Frölunda inlett säsongen på ett fint sätt med vinster i fyra av fem matcher. Frölunda trivs absolut inte i Vida Arena. Tänker man på alla Frölundas skador och på hur otroligt skickliga Växjö normalt sätt är så bör detta sluta med en hemmaseger.

Match: Växjö - Frölunda
Spel: Växjö
Odds: 1.90
Insats: Flat
Bolag: OHMbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip