Köper inte riktigt att Växjö är sån solklar superfavorit som man är mot Frölunda. Jag anser att Frölunda står ett x antal punkter för högt och kommer därför givetvis spela Frölunda till 3.60 med en flatinsats hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe .

Växjö och Frölunda skuggar varandra i tabellen. Frölunda ligger trea i tabellen med 57 inspelade poäng samtidigt som Växjö ligger på fjärde plats med 55 inspelade poäng. Frölunda har dock en match mer spelad än Växjö, så mer eller mindre ligger man på samma plats.

Växjö var inne i en fin period med tre raka segrar, men i den senaste omgången så föll man mot Skellefteå på bortais med 3-0. Växjös stora stora styrka denna säsongen är dock deras hemmaspel där man varit oerhört starka. Det är väl en av sakerna som talar emot en Frölundaseger idag.

Frölundas form är riktigt svag, fyra förluster i sina fem senaste matcher är inget man är speciellt nöjda med. Under denna period har Frölunda dock varit tvungna att fokusera på sin CHL-semifinal där man ställdes mot Plzen. I dessa två matcher var Frölunda riktigt starka och besegrade totalt tjeckerna med 9-4. Riktigt starkt mot ett så pass bra motstånd. Jag tror att spelbolagen går en hel del på Frölundas svaga form den senaste tiden och den anser jag att man inte ska titta allt för mycket på.

Frölunda och Växjö har stött på varandra två gånger hittills denna säsong. Dessa två möten har blivit oerhört målsnåla, alltså verkligen oerhört målsnåla. Första mötet slutade 1-0 till Växjö och andra mötet slutade 0-0 som tillslut Frölunda vann efter OT. Ett mål på 120 minuter ishockey, oerhört märkligt när det ändå är två lag som är mycket skickliga offensivt.

Jag tycker att Frölunda ska ha klart mycket bättre chanser att vinna denna matchen än vad oddsen visar. I min bok är det ett givet spel på Frölunda till lördagskvällen.

Match: Växjö - Frölunda
Spel: Frölunda
Odds: 3.60
Insats: Flat
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip