Fem matcher i HockeyAllsvenskan idag plus en i SHL. Jag har hittat flera spel som jag gillar så resten av spelen kommer komma upp på min twitter. Där heter jag @SHLGrinder (SHL-Grinder). Bara att kika in där om du är intresserad.

Eftersom jag heter SHL-Grinder och har bäst koll på just SHL så kommer jag att välja att skriva om just den matchen som spelas där. Växjö-Karlskrona, en match där tankarna snurrat i olika banor hela dagen. Men efter ett rejält snack med mig själv så har jag kommit fram till ett spel som känns sunt. Jag kommer prova Växjö först till 3 mål hos bet365 till @1.85 med 3/5U.

Växjö:
Säsongen har väl inte börjat på något strålande sett för Växjö. Man inledde säsongen med tre raka segrar men efter det har det varit lite grus i maskineriet. Efter tre raka segrar i SHL har det blivit lika många förluster och vi hittar Växjö på en sjunde plats i serien med nio inspelade poäng. Ikväll möter man Karlskrona på hemmais och jag tror att fansen känner att detta är lite av en måstematch trots att Karlskrona spelat väldigt bra på slutet och har sanslösa 5 raka trepoängare. Det ska tilläggas att trots Växjös "dåliga" form så är de tre senaste förlusterna täta matcher mot väldigt bra lag. Så sent som igår spelade Växjö dessutom match mot Red Bull Munchen där man vann med 4-3 och avancerade i CHL. Finns väl för och nackdelar med detta. Nackdelen är väl att Växjö möjligen kan vara lite möra i benen, men det är en sak om man har haft ett väldigt tufft schema, men det har man inte haft. Fördelen är ju såklart att man vann och avancerade i CHL vilket kan ge gott självförtroende inför kvällens match.

Karlskrona:
Karlskrona har liksom Malmö chockat många, kanske inte alla, men många. Man har spelat oerhört bra och ligger faktiskt tvåa i serien med 15 inspelade poäng av 18 möjliga. Formen är inget att klaga på då man har fem raka trepoängare. Nu varar ju inte sånt här spel i all evighet. Jag tror det är mycket möjligt att sviten tar slut ikväll mot ett Växjö som är starka. Förra säsongen möttes Växjö och Karlskrona fyra gånger i grundserien. Samtliga matcher slutade med att Växjö tog alla tre poäng varav en match slutade hela 8-1. Jag tror detta blir tufft för Karlskrona trots den fina starten av serien.

Match: Växjö-Karlskrona
Spel: Växjö först till 3 mål
Odds: @1.85
Insats: 3/5U
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip