Dags för Växjö att spela match igen efter det rejäla snedsteget senast i Champions Hockey League där man förlorade mot Cardiff med 5-1????? Osannolikt i min värld! Nu erbjuder Williamhill ett fint odds som bör sjunka så jag hugger tidigt.

Växjö förlorade senast mot Cardiff i CHL med 5-1 och jag tror hela hockeysverige undrar hur det hände. Man vilade namn som Pesonen, Pettersson, Kiiskinen och förstemålvakten Viktor Fasth, men givetvis ska man vinna denna match oavsett.
Ska vi rikta blickarna bort från CHL så har man faktiskt haft en bra inledning på säsongen där man fortsatt är obesegrade i SHL, som såklart är första prioritet.
Det är även 20års jubileum och räkna med att stämningen är på topp i Vida Arena, där jag även tror det blir åka av ordentligt.

Mora är det som gästar och vart ska man sätta in årets Mora? Man började med att kryssa mot Frölunda för att sedan vinna hemma mot Rögle med 5-1. Nu de senaste matcherna har man dock inte fått med sig några poäng utan förlorat tre raka matcher. På bortaplan har man sett mer vilsna ut än på hemmaplan och att åka till Växjö och försöka knipa poäng är nog bland det svåraste man kan göra i svensk hockey.
Visserligen har man fått ett par extra dagar mer vila än Växjö, men då hemmalaget valde att vila några av sina bästa spelare senast så bör det inte vara ett problem.

Jag tror Växjö kommer vara rejält revanschsugna efter nederlaget senast, och då det även är jubileum så bör tagget vara enormt. Jag tror på en kanoninsats av hemmalaget och tvekar inte när jag väljer vilket sida jag tror mest på.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 5u. // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip