Dags för en otroligt intressant match i SHL mellan Växjö och Luleå. Intressant säger jag av den anledningen att Luleå är det enda laget denna säsongen som lyckats hålla nollan mot Växjö, det gjorde dem tidigare på säsongen, men då var det hemmais. Jag tror på en målsnål match idag och kommer spela under 4.5 mål till 2.07 hos Unibet med en flatinsats.

Växjö går som tågens tåg i SHL och bara vinner och vinner. Man har nu dragit ifrån i SHL och leder serien med hela åtta poäng före serietvåan Färjestad. Idag möter man Luleå och jag tror jag har matchbilden klar för mig. Ett Växjö som kommer hålla i taktpinnen och ett Luleå som kommer spela defensiv hockey som man gjort så bra hela säsongen. Luleå och Växjö är de två lagen i SHL som släpper till allra minst skott mot sitt egna mål, Luleå är även ett av de lagen som skjuter mot motståndarens mål allra minst. Den stora skillnaden mellan lagen är just det, att Luleå skjuter otroligt lite mot motståndarens mål samtidigt som Växjö skjuter allra mest i serien. Jag tänker mig som sagt att Luleå kommer försöka stänga den här matchen så gott det går och satsa på sina omställningar/PP för att kunna ha en chans att vinna den här matchen.

Växjö är ett oerhört bra lag i powerplay, bäst i serien med sina 33.33%. Luleås boxplay är absolut inte ett av de vassare i serien, så det är det enda som är negativt för vårt spel. Luleå fick dock hålla tätt i sitt boxplay förra matchen mot Karlskrona, så den känslan kan man iallafall ta med sig till denna tuffa match när man ska gå in i boxplayspelet. Dessutom har vi otroligt duktiga målvakter i båda lagen, så det är bara att hoppas på att dessa herrar har ännu en bra dag på jobbet ikväll.

Match: Växjö - Luleå
Spel: Under 4.5 mål
Odds: 2.07
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip