Hej och hallå alla läsare. Jag tycker VERKLIGEN inte att Växjö ska vara klara underdogs mot Luleå. För mig är det ett givet spel att spela Växjö till 2.65 på Betsafe och Nordicbet hemma mot Luleå. Spelet spelas i vanlig ordning med en flatinsats, vilket innebär en medelinsats för dig som ryggare.

Växjö... Absolut, dom ligger näst sist i serien med 13 inspelade poäng i sina 15 inledande matcher. Givetvis ett poängsnitt som är allt annat än okej. Men fortfarande är Växjö ett bra hockeylag med en fantastisk tränare. Jag är helt säker på att Växjö kommer hamna på en klart bättre position i SHL än där man befinner sig just nu, kvaliteten finns verkligen i laget och hela organisationen. Växjö föll i sin senaste match hemma mot Leksand, men i den matchen var man helt överlägsna. Dem borde verkligen ha vunnit matchen, men efter en jättetabbe av Andrén i slutet av matchen så föll man tillslut oerhört orättvist. Växjö har en megaform om man ser till hur säsongen sett ut i stort. Sju inspelade poäng i de fem senaste matcherna är helt klart godkänt av Växjö med tanke på hur säsongen sett ut.

Luleå går som ett riktigt maskineri just nu i SHL, de senaste fem matcherna har det blivit fem av fem segrar och samtliga segrar har gett tre poäng. Luleå ligger nu på en fjärde plats i SHL men endast en poäng bakom serieledande Frölunda. Luleå är ett oerhört bra hockeylag, men att man ska vara favoriter borta mot Växjö, det köper jag inte trots formen och tabellplacering.

Match: Växjö - Luleå
Spel: Växjö
Odds: 2.65
Insats: Flat
Bolag: Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip