Växjö och Luleå drabbas samman i den 45e omgången av SHL. Oddset på Växjö är 2.90 gånger pengarna, det är i min värld något högt och jag kommer således spela hemmalaget att vinna matchen. Oddset hittas hos Casumo , 888sport , Unibet & LeoVegas och spelet tas med en flatinsats.

Växjö kommer till denna matchen med en fin form. I de fyra senaste matcherna så har det blivit hela tre trepoängare. Växjö ligger på den tionde och sista slutspelsplatsen med tre poäng mer än Brynäs som ligger på elfte plats. Det är av yttersta vikt för Växjö att lyckas ta poäng här mot Luleå och det tror jag man har fina möjligheter att göra. Växjö har två raka segrar på hemmais i SHL. Först slog Växjö HV71 på hemmais när man vann med hela 5-1 och nu senast så vann Växjö med 2-1 hemma mot Linköping och nu luktar det verkligen slutspel i Växjö, men det är många oerhört viktiga matcher kvar. Jag tycker helt klart att 2.90 gånger pengarna är lite väl högt mot ett Luleå som kan dra ner lite på tempot.

Ja, precis, Luleå, nu leder man serien med 10 poäng och då är det väl inte omöjligt att man undermedvetet råkar slappna av en aning? Jag får känslan av att Luleå skulle kunna komma till denna matchen och ställa in skridskorna och inte göra jobbet med tanke på att man leder SHL så pass stort som man gör just nu. Oavsett så tycker jag inte att Luleå ska vara stora favoriter borta mot ett supermotiverat Växjö som verkligen har allt att vinna här. Senast Växjö mötte Luleå på hemmais så vann man med 3-1 och då var man klart sämre än vad man är nu. Det finns goda möjligheter här.

Match: Växjö - Luleå
Spel: Växjö
Odds: 2.90
Insats: Flat
Bolag: Casumo , 888sport , Unibet , LeoVegas
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip