Det finns bara en sak för Malmö i denna match och det är att vinna. Torskar man denna matchen ligger man under med 3-0 i matcher och ligger man under med 3-0 i matcher mot Växjö så vinner man inte. Det kommer bli full gas från Malmös sida och det tror jag öppnar upp matchen en hel del. Jag tycker över 4,5 mål till 1.81 är spelvärd, jag spelar den hos Betsson med en flatinsats.

Som sagt, nu är det 2-0 i matcher till Växjö och allting talar för att Växjö kommer gå till semifinal. OM Malmö ska vinna denna matchserie så måste man vinna denna matchen. Malmö som var så effektiva mot Frölunda i kvartsfinalen har inte alls varit lika effektiva nu. I senaste matchen när man spelade hemma så föll man med 0-3, men Malmö hade 33 skott mot Växjös mål så chanserna för att vinna fanns absolut och man spelade även stundtals väldigt bra. Det gäller för Malmö att göra mål och det är det man kommer gå in för 100% ikväll.

Malmö kommer behöva spela en offensiv hockey för att slå Växjö och det kommer givetvis öppna upp och ge Växjö en hel del lägen. Dessutom bör denna matchen bli otroligt het då det står så mycket på spel, det vet båda lagen, Växjö vet mer eller mindre att man kommer vinna matchserien om man vinner denna matchen samtidigt som Malmö vet att om man torskar här så är nog hockeysäsongen 2017/2018 över. Detta borde leda till en hel del känslor och därmed utvisningar. Utvisningar i den sån här match bör verkligen leda till mål då vi har två lag som är oerhört skickliga i powerplay.

För mig är det inget snack om att det kommer bli en fartfylld match med mycket känslor och därav känns överspelet bra i min värld.

Match: Malmö - Växjö
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.81
Insats: Flat
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19.30

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip