Skönt med Sverige till skyhöga 4,85 senast. Vi jobbar vidare:

Vi jobbade in samma spel fast på Örebros hemmaplan för någon månads sen till nästan dubbla degen. Inte samma fina odds i dag men jag finner det ändå så troligt att det blir värt att spela till dessa lite lägre decimaler också.

Karol Krizan blev alltså klar för Lakers i dagarna men står inte i dag. Jag väljer att se på det som fruktansvärt positivt för överspelet. Jag kan lova att varken Ahlsenfelt eller Bengtsberg känner att dom tävlar mot Krizan på lika villkor och hur blir det med motivationen då?

Robin Olsson och Christoffer Norgren saknas fortsatt för Örebro och det är givetvis stora avbräck i defensiven.

Orrsten har varit risig och är tveksam till spel. Conny har också han varit lite risig men kommer till spel. Palmebjörk tillbaka, bra!

För Växjö är skadeläget ljust och jag har inte kunnat hittat några avbräck inför kvällens match. Lagkapten Markusson kommer vara med igen efter en tids skadefrånvaro. Skönt för Lakers kan jag tro.

Förutom att rapportera skadeläget inför en sån här match vet jag inte vad min uppgift är. Ni vet vad lagen besitter för offensiva kvalitéer och ska det bli mindre än sex baljor i en sån här match bör båda målvakterna stå för monstersaves, konstant i 60 minuter, typ.

Vi nöjer oss så.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip