Jag är väldigt väldigt selektiv med mina maxspel. Det blir inte många på en säsong men nu är det dags. Bethard , FastBet och några fler bolag erbjuder 1.87 på Växjö hemma mot Örebro och det oddset kan jag inte alls förstå. Visserligen har Växjö inlett säsongen knackigt men det ska inte spela så speciellt stor roll här. Jag tycker 1.87 på Växjö hemma mot Örebro är ett givet maxspel i min bok. Jag hade aldrig trott på högre än 1.60.

Växjö har som sagt inlett säsongen mycket knackigt. Räknar man inte försäsongen har faktiskt Växjö fyra raka förluster. Om vi kollar på dem två senaste SHL-matcherna så inledde man med att förlora på bortais mot Timrå med 2-1. I den matchen sköt Växjö 25 skott MER än Timrå på mål. Ungefär samma sak hände i den senaste matchen mot Linköping på hemmais. Växjö hade 33 skott på mål samtidigt som Linköping hade 21 skott på mål. Det positiva för Växjö hittills denna säsong är att målvaktsspelet varit mycket bra och man har inte släppt till speciellt mycket skott mot mål. Det negativa är dock att man gjort ETT mål mot Linköping och Timrå på drygt 120 minuter. Det är givetvis inte okej någonstans. Det är bara en tidsfråga innan det lossnar rejält för Växjö, jag tror det mycket väl kan göra det hemma mot Örebro när det dessutom förväntas storpublik.

Örebro har inlett säsongen rätt fint med fem poäng av nio hittills möjliga. Örebro inledde med en fin trepoängare borta mot Mora, detta följde man upp med två poäng uppe i Luleå. En bra start för Örebro. Men i senaste matchen när man hemmaspelade mot Djurgården blev man fullkomligt slaktade med 8-2. Örebro full ihop som ett korthus i den sista perioden och släppte in hela fem mål. Det är inte konstigt att man åker till Växjö under lördagen med ett rejält sargat självförtroende. Speciellt om man skulle göra en dålig match hemma mot Linköping under torsdagen.

Förra säsongen möttes lagen fyra gånger under grundserien. Växjö tog tre trepoängare varav två på hemmais. En match lyckades Örebro vinna på övertid när man spelade hemma.

Jag tycker verkligen det är märkligt att vi erbjuds detta odds bara för att Växjö har inlett säsongen lite knackigt samtidigt som Örebro har tagit fem poäng samt blivit slaktade i den senaste matchen. Jag tycker verkligen att ett hungrigt Växjö till 1.87 är superfint! Spelet kommer dessutom kännas ännu bättre om Växjö skulle göra en bra match borta mot Brynäs under torsdagen. Jag har verkligen svårt att se att detta spel kommer betala 1.70+ när pucken släpps på lördag, bra värde här!

Match: Växjö - Örebro
Spel: Växjö
Odds: 1.87
Insats: DUBBELFLAT
Bolag: Bethard eller FastBet
Spelstopp: Lördag 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip