Dags för match två i matchserien mellan Växjö och Örebro, och här har jag min idé klar.

Växjö drog det längsta strået nu i den första matchen då man vann med 3-2 efter förläningen, och matchvinnare blev Gynge då han styrde in segerpucken.
Spelmässigt så gjorde man en riktigt bra match och i den tredje perioden var man det klart bättre laget, och man skapade chans på chans.
Man fick dock inte in pucken, men det lär ha varit riktigt skönt att tillslut knipa segern.

Målvakten Viktor Fasth klev av efter åtta minuter och man har inte sagt något om status där, men Källgren gjorde det bra i matchen även om han fick en väldigt tuff start.
Nu är det en ny hemmamatch och nu när man vann den första matchen så har man medvind i ryggen, och här tror jag att man tar en ny seger.

Örebro stod emot bra i matchen senast trots förlusten, och kedjan med Rendulic, Abols och Kovacs såg farliga ut framåt. Man hade dock klart mer bekymmer defensivt än vad man hade i matchserien mot Leksand, något som kanske inte är så konstigt då möter ett av seriens bästa lag.

Målvakten Enroth var fruktansvärt bra i matchen, speciellt i den tredje perioden då han stod för flera kvalificerade räddningar, och han var högst bidragande till att man tog matchen till förlängning.
I matchen klev viktiga Leino av och det är oklart hur status är för honom. Det är dock en spelare som gjort 36 poäng hittills, så det vore ett otroligt tungt avbräck om han inte kommer till spel.
Kaptenen Stefan Warg är även avstängd här, så defensivt är man också försvagade i denna matchen.

Nu är det en ny match väldigt tätt inpå och då man inte har samma bredd som hemmalaget så är känslan att den korta vilan tar klart mer på laget, och här tror jag att man får det tuffare än senast.

Växjö gjorde en bra match senast och efter segern så lär man komma in i denna matchen med bra självförtroende, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT