Speltips: Växjö - Skellefteå

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-18 15:15
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.05
Tips: 1
Dags för stormatch mellan serieledande Växjö och Skellefteå som just nu ligger på en sjätteplats i SHL. Jag tror att hemmalaget Växjö blir lite för tunga i denna drabbning och kommer spela hemmavinsten till 2.05 hos Coolbet med en flatinsats som vanligt.

Växjö går verkligen som tåget och börjar dra ifrån i SHL och just nu ser jag ingenting som ska stoppa dem från att fortsätta göra det. Allting ser bra ut, man har seriens bästa powerplay och även boxplayspelet fungerar bra. Givetvis fungerar även spelet fem-mot-fem bra! Nu är det dags för möte mot kanske svårast tänkbara motstånd för dagen, Skellefteå. Ett Skellefteå som har tre segrar på sina fyra senaste matcher. Innan det har det dock grusat lite för Skellefteå som inte riktigt får spelet att stämma stundtals. Skellefteå har ett svagt powerplay men det borde bli bättre desto längre säsongen lider med tanke på det materialet man har. I boxplay är man dock outstanding, seriens klart bästa med dryga 93% penaltykill. Den matchen i matchen ska bli väldigt intressant att följa, seriens bästa PP mot seriens bästa BP, vi får se vilken sida som vinner!

Växjö har inför denna matchen SJU raka segrar i SHL och har nu som sagt tagit serieledningen från Färjestad (välförtjänt) och dessutom dragit ifrån lite. Jag tror man kan dra ifrån ännu mer efter idag. Jag tycker Växjö hittills denna säsong är det bästa laget i SHL då man egentligen inte har någon svag punkt. Riktigt vassa i specialteams, starka både hemma och borta samt en riktigt vass målvakt i Viktor Fasth.

Växjö har hittills denna säsong spelat nio hemmamatcher och i åtta fall har hemma publiken fått gå hem med ett leende på läpparna, riktigt starkt. Skellefteå är ett hyfsat bortalag men inte mer än så, på åtta bortamatcher har det blivit fyra segrar och lika många förluster.

Jag tycker att Växjö ska vara en lite klarare favorit än vad man är just nu och känner mig nöjd med att spela Växjö att vinna matchen under ordinarie tid till 2.05 hos Coolbet.

Match: Växjö - Skellefteå
Spel: Växjö
Odds: 2.05
Insats: Flat
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Växjö - Skellefteå
Spela på Speltips Växjö - Skellefteå
SHL-Grinder - 18 November 2017 - 05:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar