Vegas ska försöka ta sig tillbaka på vinnarspåret igen efter käftsmällen mot Colorado senast, och här tar man sig an Anaheim som är b2b.

Vegas åkte på en rejäl smäll senast då man förlorade med 1-6 hemma mot Colorado. Gästerna fick även klara sig utan Rantanen, vilket gjorde resultatet än mer imponerande.
Man har bara vunnit 3/6 hemmamatcher hittills, men förlusterna har kommit mot Colorado, Boston och Nashville, inte direkt några blåbärsgäng.
Man har ett lag för toppen av ligan, och hittills har man blandat och gett under säsongen, och det hade nog varit skönt att hitta lite jämnare nivå i matcherna.
Mark Stone är en av spelarna i laget som imponerat mest i inledningen då han står på 14 poäng efter tolv matcher.

Anaheim ligger på samma poäng som hemmalaget, och man har gjort det över förväntat hittills. Laget är tunt och man har ett par skador som man helst velat slippa. Senast vann man mot Colorado med 2-5, siffror som var något större än vad matchbilden visade.
Man har gjort det klart bättre på hemmaplan hittills och nu ställs man inför en av de tuffaste bortamatcherna man kan göra i ligan, och det lär krävas en maxprestation för att få med sig poäng härifrån.

Vegas är det klart bättre laget och efter den rejäla missräkningen senast så lär man vara rejält sugna på en seger, och jag tror man kommer ta tag i taktpinnen direkt.

Fleury (Unconfirmed) - Gibson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip