Vegas Golden Knights - Boston Bruins

Goalies: Subban (probable) vs Rask (probable)

Vegas Golden Knighs, det nya laget efter expansionen har nog överraskat de flesta och inlett säsongen starkare än vad man kunde tro. Laget har gått 3-1-0 de första 4 matcherna och har verkligen imponerat. Den mest märkvärdiga spelaren är nog ändå James Neal, som med hans erfarenhet och skicklighet öst in mål för sitt Vegas. 6 mål på 4 matcher har han gjort och detta tillsammans med att Marc Andre Fleury varit stabil i mål har gjort att man spelat ihop dessa 6 poäng. Nu förlorade dock Vegas senast mot Detroit Red Wings med 6-3, och kanske har hypen kring superstarten lagts sig lite?

Boston Bruins är B2B i natt efter en riktigt bra insats mot Arizona Coyotes. En match som Coyotes började bäst och tog ledningen i. Dock gjorde Bruins något väldigt bra under hela matchen och svarade med snabba mål direkt efter varje gång Coyotes fick kontakt i matchen och det gjorde även att man vann tillslut med hela 6-2. Bruins unga spelare ser faktiskt riktigt bra ut och spelare som Charlie McAvoy, Anders Bjork och Jake DeBrusk har verkligen satt ett avtryck. Kan dessa spelare fortsätta leverera på den här nivå tillsammans med sin coregrupp gör att man med lite flyt har chans på slutspel i mina ögon. Bruins är förövrigt 2-2-0 i år och avslutar sin 3 matcher långa bortaresa i natt mot Vegas.

Ja, i natt hittar vi mitt speltips på bortalaget. Detta trots att man är B2B. I grund och botten står jag för att Vegas kommer vara ett bottenlag, och även fast man spelat bra under inledningen av säsongen finns stora brister i lagen. Jag tycker vi fick se prov på detta senast då man föll stort mot Detroit Red Wings. Bruins har många hungriga unga spelare i laget och jag tror man efter gårdagens vinst har bra självförtroende när man går in i natten match. Tukka Rask har mycket att bevisa efter en dålig insats senast, men jag vet att han är bra på att ta en match i taget. Får Bruins koll på Neal offensivt så tror jag man har mycket vunnet i denna matchen. Därför kommer jag spela

Match: Vegas Golden Knights - Boston Bruins
Spel: 2 money line
Odds: 1.85
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip