NHL bjuder på ett toppmöte mellan Vegas och Boston natten till måndag, en match som spelas i T-Mobile Arena.

Vegas toppar western conference efter att man plockat 41 poäng på 29 matcher, och 20 segrar är ett riktigt starkt facit. Nu senast fick man dock kriga hårt mot bottenlaget Philadelphia där det krävdes förlängning för att avgöra matchen, och där klev Marchessault fram. Innan dess förlorade man mot NY Rangers med 1-5 där man var det sämre laget, och med två gjorda mål på de två senaste matcher så finns det mer att önska.

Normalt sett finns det fin kvalitet offensivt i spelare som Stone, Marchessault, Karlsson, Eichel och Smith. Här möter man dock klart tuffare motstånd än på slutet, och ska man vinna krävs det en betydligt bättre insats här.
Bland annat saknas Howden samt viktiga backarna Theodore och Pietrangelo som är väldigt poängstarka.

Boston föll högst oväntat mot Arizona senast där det blev 4-3 på bortais, en tung förlust då det avgörande målet kom med bara 14 sekunder kvar att spela. Ser man till hur matchen såg ut så var man dock det klart bättre laget då man bland annat hade ett skottövertag på 16-46.
Swaymans insats var dock inte en av de bästa han gjort, och här bör Ullmark vara tillbaka i kassen, vilket är ett stort plus då han gjort en lysande säsong.

I truppen finns det spetsspelare i bland annat Marchand och Pastrnak som ständigt är hot framåt. Där bakom har namn namn som McAvoy, Bergeron, Hall, DeBrusk och Krejci, så man har samtidigt en fin bredd i truppen, och med tanke på att man är skadefria så är man befogade favoriter i matchen.

Hill (Unconfirmed) - Ullmark (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip