Vegas Golden Knights - Chicago Blackhawks

Goalies: Dansk (confirmed) vs Crawford (confirmed)

Vegas framgångssaga fortsatte senast i en match där jag hade rekat emot de i matchen mot St Louis Blues. Trots att det var fullständig dominans av St Louis Blues var det alltså Vegas som tog sin sjätte seger på sina sju första matcher. Laget har nu alltså 3 raka vinster och formen går inte att klaga på. Dock åkte man återigen på en tung skadesmäll då andramålvakten Malcom Subban som fått agera burväktare blev skadad i slutet av matchen mot Blues och i natt ska svenska bekantingen Oscar Dansk start för Vegas.

Chicago Blackhawks vet vi alla vilken nivå de håller och laget har också varit relativt stabila inledningsvis den här säsongen. Hawks har gått 5-2-2 och senast studsade man tillbaka efter en tung förlust mot Edmonton Oilers med att vinna med 4-2 borta mot Arizona Coyotes. En match som var väldigt jämn men som Bouma avgjorde med ca 4 min kvar av matchen.

Så inför nattens match tycker jag vi har en klar favorit här och nu ska väl inte Vegas kunna stå emot ytterligare ångvält? Ja visst så vann Vegas mot St Louis Blues med 3-2 efter förlängning, men man hade egentligen bara tur och en målvakt som spelade över sin förmåga som gjorde att man tog 2 poäng. Blues kom nästan upp i 50 skott under matchen mot Vegas svaga 22 skott och det är bara en tidsfråga innan puckarna ramlar in. Hawks är ett lag i yppersta toppklass med snipers i form. Jag blir inte ens förvånad om detta blir en överkörning, men seger ska det vara för Blackhawks i natt.

Jag spelar därför

Match: Vegas Golden Knights - Chicago Blackhawks
Spel: 2
Odds: 2.00
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip