Dags för femte matchen mellan Vegas och Chicago, och här tror jag dessvärre för Chicagos del att äventyret tar slut.

Vegas har sett starka ut sedan säsongen drogs igång igen, och man har vunnit sju av sina åtta matcher hittills och slagit lag som Colorado och St Louis.

Man har sett riktigt bra ut även i åttondelsfinalen mot Chicago där man har 3-1 i matcher, och nu har man läge att avgöra matchserien och ta sig vidare till nästa runda.
Den enda förlusten kom senast, och det i en match man förlorade med 3-1. Man var dock det bättre laget spelmässigt, och trots att man sköt hela 49 skott på mål så lyckades man inte göra mer än ett mål, och anledningen var Crawford som gjorde en makalös match i kassen för Chicago.

Med spelare som Marchessault, Karlsson och Pacioretty offensivt så har man en riktigt stark offensiv, och här är man ute efter att avgöra matchserien redan nu, och då kommer motståndarna att få det tufft.
Nosek och Stastny är tveksamma inför matchen.

Chicago har överraskat efter uppehållet och man slog ut Edmonton i play-in med 3-1 i matcher.
Nu har man dock stött på ett ännu bättre lag i form av Vegas i åttondelen, och då har man haft det klart kämpigare, speciellt offensivt då man möter ett mer komplett lag.

Senast blev det en viktig seger då man låg under med 3-0 i matcher, och man förlängde matchserien åtminstone en match.
Man var dock det svagare laget i matchen, och man vann matchen tack vare ett otroligt målvaktspel från Crawford.

Man har inte tillräckligt bra trupp för att kunna utmana ett starkt Vegas, och gör inte Crawford ytterligare en kanonmatch mellan stolparna så är man sårbara, så känslan säger att säsongen tar slut här.
Skador har man på Smith, Shaw och Seabrook.

Här är Vegas ute efter att avgöra matchserien och gå vidare till nästa runda, något jag tror man gör, och jag väljer att ta ställning i matchen.

Lehner (Unconfirmed) - Crawford (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip