Lördagkvällen bjuder på hockey i T-Mobile Arena där Vegas ska göra upp med Chicago, och detta tror jag blir en målrik historia.

Efter två raka nederlag där man även klev av isen mållösa så studsade man tillbaka senast då man avfärdade Nashville på hemmais med 6-1. Insatsen var väldigt bra då man skapade en hel del lägen i matchen, och spelare som Marchessault och Eichel var inblandade i en hel del framåt.
Nu är det återigen en hemmamatch och där har man spelat bra på slutet då man har fyra raka segrar.

Man har dock en tung skadelista då man saknar både Lehner och Brossoit i kassen, vilket försvagar målvaktssidan en hel del.
Även avbräck i skickliga spelare som Martinez, Stone och Smith finns samtidigt som Hague och Pacioretty är tveksamma, så visst finns det frågetecken, men truppen har en fin bredd, och mot ett svagt Chicago bör man kunna göra en del mål.

Chicago har en tung säsong bakom sig då man ligger på en fjortondeplats i conferencen, och man har bara Seattle och Arizona bakom sig.
Inför denna matchen har man dock två raka segrar där man slagit Anaheim med 2-4 samt LA Kings med 3-4 efter straffar, så formen ser ut att vara på väg uppåt efter en period med tre raka förluster.

Truppen håller i grunden inte samma nivå som hemmalagets, men det finns trots allt spetsspelare i DeBrincat, Kane och Strome som bör kunna hota ett hemmalag med problem på målvaktssidan, och ska man vinna matchen lär det krävas en del mål.
Johnson, Khaira och Murphy förväntas missa matchen.

Vegas visade senast att det finns bra bredd i laget då man trots en hel del avbräck kunde göra sex mål på ett så bra lag som Nashville. Samtidigt har man problem på målvaktssidan, något gästande Chicago bör kunna utnyttja, och jag tror vi bjuds på en målrik match.

Thompson (Unconfirmed) - Delia (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip