Speltips Vegas - Colorado

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2021-06-11 03:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.28
Tips: 1
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Dags för den sjätte matchen i den högintressanta matchserien mellan Vegas och Colorado, och här har hemmalaget chansen att säkra avancemanget.

Vegas öppnade matchserien med två raka förluster där man i den första matchen blev utspelade och förlorade med 7-1. Därefter blev det förlust med 3-2 efter förlängning, men det i en match man var det klart bättre laget.

Nu senast blev det en en seger med 2-3 efter förlängning, en seger som betydde att man nu vänt 0-2 till 3-2 i matcher, vilket gör att man nu har chansen att slå ut Colorado.
Man var dock illa ute i matchen då man låg under med 2-0 inför den sista perioden, och Fleury stod för en tavla på 1-0 målet.
Man gav sig dock aldrig och vändningen gjorde nog att man kommer in i denna matchen med en positiv känsla.

Kedjan med Karlsson, Marchessault och Smith stod för ännu ett mål i matchen, och de fortsätter att se bra ut. Man har dock en bra bredd i laget, så man är samtidigt inte beroende av viss kedja.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

En nyckel till segrarna är att man lyckats stänga ner gästernas toppkedja med Rantanen, Landeskog och MacKinnon som är en av ligans bästa. Den sistnämnda har klivit av isen utan poäng i de tre senaste matcherna, och lyckas man återigen ha koll på den kedjan så är mycket vunnet.
Saknas gör Krebs, Nosek och Reaves.

Colorado såg ut att ha kopplat ett starkt grepp om matchserien efter att man vunnit de två första matcherna. Det har dock blivit tre raka förluster efter det, och nu är man riktigt illa ute då seger är det enda som gäller.
Lagets toppspelare i Rantanen, Landeskog och MacKinnon har haft svårt med produktionen i de tre senaste matcherna då de totalt bara gjort tre poäng tillsammans, ett facit som är riktigt svagt då det är spelare som ska leda laget offensivt, och ska man kunna utmana i matchen så gäller det att de börjar får fart på produktionen.

Nu är det även bortaplan som gäller och hittills har det blivit förluster i båda matcherna på resande fot. Man har också varit det klart svagare laget i matchen, så jag ser bortais som ett klart minus, och här tror jag att man återigen får det tufft.
Saknas gör Calvert, Johnson och Kadri.

Vegas har visat styrka genom att vända 0-2 till 3-2 i matcher och efter den sköna vändningen senast så bör man gå in i matchen med en bra känsla, och nu när det är hemmaplan som gäller så tror jag att man visar sig starkast, vilket gör att jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Fleury (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT
Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Vegas - Colorado
Spela på Speltips Vegas - Colorado
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
TobbesTips - 10 Juni 2021 - 11:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Allan - 2021-06-10 22:36

Här är du körd säger jag. Som med Boston. X2 !

CHRobin - 2021-06-10 14:25


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian 0
2.00
18:00  Polen - Slovakien
Fotbolls-EM - EM - 1
1.80
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - EM - Hörnor
1.95
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Spanien tidig hörna
1.95
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 500 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming