Vegas Golden Knights - Columbus Blue Jackets

Goalies: Fleury (probable) vs Bobrovsky (probable)

Riktigt intressant match här mellan två lag som besitter tredjeplatsen i respektive division. Tycker vi har lite konstig oddsättning här och hoppas kunna få betalt.

Vegas Golden Knights ligger på en tredjeplats i divisionen vilket betyder att man har en slutspelsplats. Man har ändå lyckats följa upp fjolårets succésäsong bra och får ses som ett lag på övre halvan. Man har två raka vinster i ryggen och kanske börjar man hitta spelet igen efter att haft en rätt svag period på slutet. Dock tycker jag inte man övertygade speciellt mycket mot Detroit senast och även om det vart en seger med 4-3 så spelade man inte bra. Wings var det spelförande laget större delen av matchen men deras brister sken igenom och man bjöd Vegas på segern i andra perioden där massor av misstag gjordes.

Columbus Blue Jackets är ett lag som jag verkligen gillar och laget har jag hyllat flera år. När man är skadefria tycker jag man är bland Easterns bästa lag. Laget har en fruktansvärt bra offensiv ledd av Atkinson. Laget är likt Vegas på slutspelsplats och har två raka vinster i ryggen. Senast slog man Arizona Coyotes med 4-2 på bortais och dessförinnan tog man en imponerande seger med 6-2 mot Colorado Avalanche på bortais.

Kikar vi på denna matchup så har vi en ren 50/50 uppsättning enligt mig. Man är två rätt identiska lag sätt till spelstyrka och form och jag tycker helt enkelt bolagen övervärderar Vegas hemmaisfördel här. Detta ska vara mer eller mindre en 50/50 och vi får 2.45 ML på Jackets. Detta tycker jag är bra spelvärde och därför kommer bortalaget synas i natt. Nattens spel blir alltså

Match: Vegas Golden Knighs - Columbus Blue Jackets
Spel: 2 money line
Odds: 2.45
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 04:05

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip