Vegas och Dallas ska göra upp här i en intressant match, och jag tror William Karlssons Vegas visar sig starkast här.

Vegas slutade trea i conferencen och man gjorde en riktigt bra säsong. I genrepet så slog man Arizona med 1-4, ett klart bra resultat där Cousins stod för tre poäng.
Laget är riktigt bra och ser vi på målvaktssidan så har man Fleury och Lehner, en otroligt starkt uppsättning. Defensivt finns Theodore och Schmidt som även bidrar framåt.

Offensivt så finns Karlsson, Stone, Smith, Marchessault och Stastny, så här gäller det för Dallas att se upp.
På skadelistan finns Pacioretty, en tung pjäs offensivt, men man bör klara sig bra utan honom vilket man visade mot Arizona.

Dallas slutade på en sjätteplats i conferencen, mycket tack vare ett riktigt bra defensivt spel då man släppte in minst mål i conferencen. Offensivt har man dock haft bekymmer, och bara LA Kings gjorde färre mål i conferencen.
I genrepet mot Nashville blev man nollade då man förlorade med 0-2, och man fortsatte det svaga spelet man hade innan uppehållet.
Lagets styrka är helt klart defensiven då man har Bishop längst bak.

Offensivt har man som sagt haft det riktigt kämpigt och det är väl bara egentligen Seguin som gjort det bra under säsongen.
Nu möter man dock ett Vegas med en riktigt bra målvaktsuppsättning, och steppar man inte upp rejält offensivt så bör man återigen ha problem med målskyttet, och då vinner man inte matchen.

Här tror jag mest på Vegas då Dallas har bekymmer offensivt, och jag väljer att ta ställning!

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 2.20 hos Casumo , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip