Toppmöte i western conference natten mot tisdag då Vegas och Dallas ställs mot varandra i T-Mobile Arena, och här har jag skrällkänsla.

Vegas har gjort en urstark säsong då man vunnit 28 av 44 spelade matcher hittills, och man ligger med i toppen av conferencen.
I de senaste matcherna har det dock gått tyngre då man förlorat två av de tre senaste, och senast var mot Edmonton med 3-4.

Något som påverkar är såklart skadeläget då man saknat toppnamn som Stone och Theodore, spelare som inte förväntas vara tillbaka här. Det finns dock fler spelare borta inför matchen och trots Eichel, Karlsson, Marchessault och Smith är man försvagade, och jag tycker man blir för stora favoriter här.

Dallas har även dem gjort en riktigt fin säsong då man bara är en poäng bakom Vegas i tabellen, och vid seger efter ordinarie tid här går man om.
Senast mot Calgary såg man ut att gå mot en klar förlust då man efter två perioder hade 2-6 i baken.
Man visade dock moral då man hämtade upp till 5-6 i den sista perioden, men närmre än så kom man inte.

På bortaplan har man varit rätt starka under säsongen då man tagit 13 segrar, så det är ingen större minus.
I laget har man Robertson som öser in poäng för laget, och hittills har man gjort 60 poäng. Även namn som Heiskanen, Pavelski och Seguin finns i laget, och trots frågetecken på Hintz så bör man kunna störa Vegas.

Dallas kliver in i matchen som klara underdogs och det tycker jag är fel då hemmalagets trots allt förväntas sakna en del viktiga spelare, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Thompson (Unconfirmed) - Wedgewood (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u