Dags för hockey i T-Mobile Arena där Vegas gör upp med Dallas natten mot lördag, och jag tror på en tight match.

Vegas har gått igenom Winnipeg och Edmonton på vägen till conferencefinalerna där man hittade ett sätt att straffa Edmontons svaga defensiv, vilket blev segerreceptet.
Nu väntar ett helt annat motstånd då man möter ett klart tightare lag defensivt, och det bör inte alls bli lika öppet som mot just Edmonton.

Man själva har även en bra kvalitet defensivt och under grundserien var man ett av lagen som släppte in minst antal mål i grundserien, så känslan är att defensiven kommer bli avgörande, och jag tror knappast på något målkalas här.
Brossoit, Thompson och Kessel är frågetecken inför matchen.

Dallas svårspelade

Dallas slog ut Minnesota för att sedan skicka skrälllaget Seattle på semester efter att man vunnit matchserien med 4-3. Mot Seattle bjöds det på sex raka målkalas och defensivt kände man inte igen Dallas.
I den sjunde avgörande gjorde man dock en bra match igen och stänger ner Seattle, och 2-1 räckte för att vinna matchen.

Nu är det Vegas som väntar, ett lag som har en bättre offensiv än Seattle. Det är dock defensiven som är den stora skillnaden då Dallas knappast kommer ösa in mål som mot Seattle, och risken är stor att det bli en tillknäppt tillställning här.

Båda lagen är bara en runda från final och i mina ögon är en tillknäppt match att vänta mellan två bra lag defensivt, och jag går på underspelet i matchen.

Hill (Confirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: Under 5,5 mål och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip