Game 1 blev som väntat en jämn match där Vegas lyckades avgöra efter förlängning, och matchvinnare blev Brett Howden.
Efter två tillknäppta perioder rann det iväg lite i den sista perioden som slutade 2-2, men trots det såg man att det är två defensivt bra lag som ställs mot varandra.

Samtidigt som man har en bra defensiv så finns det helt klart gott om kvalitet framåt, vilket man visat flera gånger under slutspelet. Dallas är dock ett lag som normalt sett inte bjuder på mycket defensivt, vilket man även såg de första 40 minuterna i den första matchen, och man kommer få kämpa hårt för sina lägen i matchen.

Dallas segerrecept är defensiven

Dallas tog den första matchen till förlängning där man dock inte räckte hela vägen, och det blev förlust.
Kedjan med Hintz, Robertson och Pavelski imponerade dock som så många gånger innan, och den förstnämnda leder slutspelets poängliga då han står på 22 poäng, så man har hot framåt i truppen.

Nu när motståndet dock är tuffare än i förra rundan mot Seattle så gäller det att man sätter den normalt sett stabila defensiven, något man visade upp i de två första perioderna senast.
Det ska även nämnas att under de fyra mötena denna säsongen har man lyckats håll Vegas under tre gjorda mål i tre av matcherna, och man ska ha goda chanser att lyckas igen.

Jag tror på en ny tight match där Dallas dock kommer fokusera ännu mer på defensiven för att göra det svårt för Vegas, vilket jag tror är avgörande om man ska kunna vinna matchen.

Hill (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 1 under 2,5 mål och jag investerar 1u hos bet365