Game 5 väntar mellan Vegas och Dallas när matchserien nu vänder tillbaka till Vegas, och mitt speltips blir den raka ettan.

Vegas lyckades inte stänga matchserien senast då man föll efter förlängning med 3-2 i en ny jämn match, och hittills har tre av de fyra matcherna slutat oavgjort.
Nu är man tillbaka på hemmaplan efter två raka bortamatcher och det ser jag som en fördel då man vunnit 6/8 hemmamatcher i slutspelet, vilket är ett bra facit.

Man förväntas fortsatt sakna namn som Kessel, Thompson och Brossoit, spelare som dock inte spelat i matchserien.
Ser man på spelare i truppen så har man starka namn i Eichel, Marchessault, Stone och Stephenson som samtliga håller en hög nivå, och att man blir favoriter i matchen känns helt rimligt i mina ögon.

Dallas har fortfarande pressen på sig

För Dallas del på hemmaplan senast var det vinna eller försvinna då man riskerade att bli svepta. Man löste dock segern efter förlängning, och hoppet lever fortsatt. Man sitter dock i en tuff sits då man måste ta tre raka för att vända, vilket känns klart tufft.
Nu är man även tillbaka i Vegas och under slutspelet har man bara tagit tre segrar på åtta försök på resande fot, så det känns som ett klart minus i matchen.

Precis som senast har man Benn och Dadonov borta och det är tunga avbräck offensivt som påverkar laget.
Det finns dock spelare i Hintz, Pavelski och Robertson som ser vassa ut framåt, men med två pjäser borta offensivt så tror jag man får svårt i matchen.

På hemmaplan tror jag Vegas tar chansen och stänger matchserien mot ett Dallas som inte alls imponerat på bortais i slutspelet, och jag går på hemmaseger i matchen.

Hill (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip