Här ska Vegas och Edmonton göra upp i en match jag tror kommer bli mycket underhållande, och jag tror på mycket mål i matchen.

Vegas kommer med väldigt bra form då man vunnit sex raka matcher. Senast blev det en 5-6 seger borta mot Anaheim efter förlängning där Theodore avgjorde. William Karlsson stod för ett hattrick i matchen, och kanske är det så att det lossnar på riktigt nu efter att han haft det lite kämpigare med målskyttet denna säsongen.
Offensivt så är man sylvassa då man har spelare som Stone, Pacioretty, Karlsson, Marchessault och Smith i laget, och detta är spelare som är en mardröm för de flesta backarna.
Nu är det hemmaplan och där trivs man bra då man vunnit 19/33 matcher. Det är starkt att vinna så många av matcherna då man stundtals visat upp ett svagt defensivt spel, vilket 105 insläppta på 33 hemmamatcher visar. Man är även med i många målrika matcher då hela 41 av 64 matcher gått över 5,5 mål, och här bör vi få se en ytterligare målrik match.
Nu möter man ett b2b Edmonton och man ska absolut ha en bra segerchans i matchen, men för att vinna tror jag att det krävs en del mål då gästerna inte är ofarliga framåt.
Skadeläget är bra och man saknar bara Tuch där också Roy är tveksam.

Edmonton kommer från en förlust senast då Anaheim vann hemma på övertid med 4-3. Denna matchen spelades natten till onsdag, något som betyder att man får en kort vila inför denna matchen. Nyförvärven Athanasiou och Ennis placerades direkt i en kedja med Connor McDavid, och de levererade direkt då de stod för två poäng vardera.
Med Athanasiou i laget höjer man det offensiva spelet en hel del, och han kommer bli riktigt intressant att följa i laget. I övrigt så har man storstjärnan Draistaitl i laget, en spelare som leder hela NHL.s poängliga då han gjort 99 poäng på 63 matcher, vilket betyder att han har gjort elva poäng fler än tvåan Pastrnak.
Formmässigt så har man det klart kämpigare än hemmalaget då man bara vunnit två av sina fem senaste matcher.
Nu är det återigen bortaplan som sagt och där har man spelat bra då man vunnit 18/33 matcher med en målskillnad på 101-90.
Man har en hel del skador i laget som stör då Klefbom, Neal, Nygård, Russell och Yamamoto saknas. Även Kassian är borta.

Här tror jag vi får se en målrik match då vi får se spelare som Draistaitl, McDavid, Stone och Karlsson på isen, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Fleury (Unconfirmed) - Koskinen (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Unibet , 888sport , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip