Vegas och Edmonton gör upp för andra gången i kvartsfinalen där vi i den första matchen fick se ett målkalas, och chanserna till en ny målrik match ska vara stora.

Vegas har efter förlusten mot Winnipeg i åttondelens första matchen tagit fem raka segrar där man framförallt fått offensiven att funka.
Nu senast var det återigen en fin offensiv som ledde till seger då man gjorde sex mål, och slutsiffrorna blev 6-4.
Defensivt hade man svårt med gästernas stjärnor och det kommer man fortsatt ha under hela matchserien, så ska man vinna kommer det krävas att man gör en del mål i matcherna.

Med spelare som Eichel, Marchessault, Stone, Barbashev och Stephenson i truppen har man dock en bra bredd offensivt, och även om spetsen inte är på samma nivå som gästerna så möter man ett lag vars svaghet är ju defensiven.
Thompson saknas samtidigt som Kessel är ett frågetecken.

Edmonton sylvassa offensivt

Edmonton har tagit sig till kvartsfinal genom att slå ut LA Kings i åttondelsfinalen med 4-2 i matcher, och precis som under grundserien visade man hur starka man är framåt då man gjorde massor med mål.
I den första matchen mot Vegas var det inget undantag då man målade fyra gånger om, men trots det blev det förlust, så defensiven är lagets stora svaghet, något man även sett tidigare under säsongen.

I förlusten senast stod stjärnan Draisaitl för samtliga fyra mål och McDavid för två assist, och det är spelare som kan vinna matcher på egen hand. Bakom dem har man bra spelare som Kane, Hyman och Nugent-Hopkins, så man har riktigt bra kvalitet offensivt, och man kommer återigen göra en del mål.
Murray saknas samtidigt som Ryan och Janmark är tveksamma.

Vegas har tillräckligt med kvalitet för att hota gästernas svaga defensivt. Samtidigt har Edmonton ligans bästa offensiva spets vilket kommer öppna för en ny målrik match, och jag går på överspelet i matchen.

Brossoit (Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed)

Speltips: Över 6,5 mål och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip