Stanley cup-finalen drar igång natten mot söndag mellan Vegas och Florida, och mitt speltips i matchen blir under 5,5 mål.

Vegas har gått igenom Winnipeg, Edmonton och Dallas på vägen till finalen och 0-6 segern mot Dallas i game 6 innebar att man säkrade en finalplats.
Man har under slutspelet sett genomgående bra ut och att man kommit hela vägen hit är inte oväntat.

I många av matcherna har man visat upp ett bra defensivt spel, något man även visat upp under grundserien, så bakåt är man starka.
Samtidigt finns det gott om kvalitet framåt, men nu har det varit några dagars ledigt, och jag tror på en försiktig match där man sätter defensiven först.
Brossoit, Kessel och Thompson förväntas missa matchen.

Defensiv match att vänta

Sagan om Florida fortsätter då man först slog ut Boston i åttondelsfinal för att följa upp det med att skicka Toronto på semester.
I matchserien mot Carolina senast vann man samtliga fyra matcher och stor hjälte var Matthew Tkachuk som avgjorde tre av matcherna.
Det ska dock nämnas att det var fyra jämna matcher då två gick till förlängning och två vanns med uddamålet, men ett riktigt starkt defensivt spel blev avgörande.

Med tanke på slutspelet man gjort så kommer man komma in med fullt av självförtroende även här, något som kan bära långt. Den sista matchen man spelade var dock för ca 1,5 vecka sedan så visst har man fått välbehövlig vila, men samtidigt kan det infinna sig en del ringrost.
Hörnqvist och Knight saknas i matchen.

Vegas har sett bra ut defensivt samtidigt som Florida och Bobrovsky höjt sig rejält i slutspelet och jag tror på en tät och defensivt inriktad match här, och jag går på underspelet i matchen.

Hill (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: Under 5,5 mål och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip