Game 5 väntar i T-Mobile Arena där hemmalaget Vegas har läge att spela hem bucklan när Florida gästar, och mitt speltips blir den raka ettan.

Vegas har sett riktigt bra ut i samtliga matcher i finalserien och man har skaffat sig en 3-1 ledning i matcher.
Senast vann man med 2-3 och även om 0-3 ledningen man hade efter halva matchen krympte så gjorde man återigen en fin insats.

Man har en målvakt i Hill som imponerar stort, och han har helt klart vunnit målvaktsmatchen mot Bobrovsky.
Efter två raka bortamatcher vänder man nu tillbaka till hemmaplan där man har chansen att spela hem lagets första Stanley-cup, så räkna med ett bra tryck i arenan, och jag tror man har goda möjligheter att avgöra matchserien redan här, speciellt då det är en del frågetecken hos gästerna.
Brossoit, Kessel och Thompson förväntas missa matchen.

Tuff match att vänta för Florida

Florida är riktigt illa ute nu då man tappade en match på hemmaplan senast, och nu krävs det tre raka segrar för att vända, vilket blir oerhört tufft med tanke på hur bra motståndarna sett ut.
Man har även en målvakt i Bobrovsky som måste kliva upp och matcha Hill, något han inte lyckats med hittills.

Inför denna matchen har man en del frågetecken då stjärnan Tkachuk spelade sparsamt i tredje perioden senast och hans status inför denna matchen är oklar, och skulle en spelare av den kalibern saknas så bör man får det riktigt tufft. Även om han kommer till spel så ser man ut att ha problem mot ett imponerande Vegas, och här står man inför en grymt tuff uppgift.
Hörnqvist och Knight saknas samtidigt som Luostarinen förväntas missa matchen.

Vegas har sett klart stabilare ut än Florida under matchserien och här tror jag man vinner och spelar hem bucklan, och jag går på hemmaseger i matchen.

Hill (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip