Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings

Goalies: Fleury (probable) vs Campbell (probable)

År 2019 är här och NHL-säsongen fortsätter. I natt har vi ett nytt möte mellan divisionsrivalerna Vegas Golden Knights som gästas av Los Angeles Kings.

Vegas Golden Knights avslutade året på absolut bästa sätt med en seger mot divisionskonkurrenterna Arizona Coyotes. Laget vann på ett övertygande sätt när man 5-1 vann i en rätt så ensidig match. Vegas har börjat spelas som man gjorde stora delar av förra säsongen och man när 6-3-1 senaste 10 matcherna. Mot Coyotes var det ingen snack utan man satte 1-0 tidigt i första perioden via Paul Statsny och efter det så var det en ensidig show. Vegas har nu 3 raka vinster i ryggen.

Los Angeles Kings är före detta topplaget som denna säsong inte alls håller speciellt hög nivå. Man ligger sist i divisionen och laget har haft otroligt svårt att hitta kontinuerligt spel som fungerar. Allt som oftast har man svårt att producera offensiv kraft och när man dessutom haft en Jonathan Quick skadad/halvdålig form så har man inte kunnat skaffa sig de vinstsviter som behövs för att ta sig till slutspel. Laget spelade igår mot Colorado Avalanche I en jämn match där man faktiskt lyckades vinna. En stark seger sett till att Colorado har ligans farligaste lina och dessutom är ett topplag i central division. Kings fick dock jobba hårt för segern och trots en 2-0 ledning i matchen höll man på att tappa vinsten då Avs slog sig tillbaka i trejde perioden och med en sen kvittering tog matchen till övertid. Väl där var det Dustin Brown för Kings som avgjorde ca minuten in.

Detta är alltså fjärde mötet mellan lagen den här säsongen och det är Kings som vunnit 2 av de. Senast vann dock Vegas detta möte på ett övertygande sätt med 4-1 i en match som jag tycker sätter ton till nattens möte. Kings har haft otroligt svårt att skapa lägen och senast de här lagen möttes hade Kings knappt några chanser i matchen. Lägg där till att Vegas är ett topplag i divisionen som behöver alla poäng man kan ta nu och Kings B2B efter en tuff match igår. Vegas på hemmais är riktigt svårspelade med endast 6 förluster den här säsongen och Record 12-3-3. Fleury borde dessutom ha fördel mot Campbell i målvaktsmatchen. Nej tycker Vegas bör ha bra chans till vinst här och jag spelar därför


Match: Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings
Spel: 1
Odds: 1.81
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas , 888sport , Unibet
Spelstopp: 03:00

Har dessutom hittat ett fint odds på kambi jämfört med andra bolag som ligger kring 1.71.

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip