Vegas ska göra upp med LA Kings, och här bör man vara numret större.

Vegas kommer från en stark insats då man slog Colorado borta med 2-3, och segern var helt klart välförtjänt.
Innan dess så blev det en förlust mot samma lag med 5-1, och det efter en mindre bra insats.
Man ligger etta i divisionen då man vunnit 23/32 matcher, något som resultat i 47 inspelade poäng, och säsongen hittills har varit riktigt bra.

Truppen har en hel del spets i Karlsson, Stone, Marchessault, Pacioretty och Smith för att nämna några, så offensivt är man urstarka.
Man är dock starka i samtliga lagdelar, något som gör att man är ett av de bästa lagen i ligan.

Nu vänder man hemåt och ska spela på hemmais och det är något jag ser som en klar fördel då man vunnit 13/16 hemmamatcher under säsongen, och här bör man vara numret större än gästerna.
Saknas gör Pietrangelo och Glass.

LA Kings ligger sexa i divisionen, och man har gjort en bra säsong hittills.
På slutet har det dock gått trögt då det bara blivit två segrar på de sju senaste matcherna, och det är inte några roliga siffror.
Nu senast blev det en 4-2 förlust mot San José, och det är ett lag som håller en klart lägre nivå än Vegas.

Truppen har en del intressanta spelare i Kopitar, Brown och Iafallo som håller en bra nivå. Truppens bredd är dock inte tillräckligt bra för att man ska kunna störa de bästa lagen, något jag tror visar sig här.

Nu är det även bortaplan och där har man bara segrat i sju av 18 matcher, och det är inga imponerande siffror. Man har även förlorat sju av de åtta senaste matcher på resande fot, och här bör man väga för lätt.
Saknas gör Frk och Maatta samtidigt som Anderson är tveksam.

Vegas är ett av de bästa lagen i ligan och nu när man på hemmaplan ställs mot ett klart svagare LA Kings så ska man ha en riktigt bra segerchans, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Lehner (Unconfirmed) - Quick (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip