Dags för match 2 i slutspelet mellan Vegas och Minnesota, och här tror jag att hemmalaget tar revansch.

Vegas klev ut på ett bra sätt i åttondelsfinalen senast då man efter den första perioden hade hela 20-5 i skott på mål, och man var det klart bättre laget.
Man lyckades dock inte förvalta sina lägen, och perioden blev mållös, precis som resten av matchen.
Tillslut fick man dock se sig besegrade med 0-1 efter förlängning, och nu är det uppförsbacke.

Här är känslan dock att man kommer gå ännu hårdare på kassen för att störa gästernas målvakt såg bra ut senast, och då bör det kunna lossna framåt.
Pacioretty är eventuellt också tillbaka i spel här och det spetsar offensiven ännu mer, så det vore klart positivt.

Truppen håller dock en riktigt hög nivå då spelare som Marchessault, Karlsson, Stone och Smith finns i laget, och nu gäller det att vinna för att inte hamna i ett jobbigt 0-2 underläge i matchserien.
Saknas gör Brown och Krebs.

Minnesota tog en riktigt skön seger senast då man efter en sämre förstaperiod spelade upp sig, och defensivt såg det bättre ut i de två sista perioderna.
Man hade dock en riktigt vass Talbot i kassen och han räddade samtliga 42 skott han fick på sig, så han var högst bidragande till att man vann matchen.
Här kommer han dock få en klart tuffare match då Vegas lär gå klart hårdare in mot kassen, så han lär knappast vara lika lyckosam här.

I truppen finns det en del kvalitet i spelare som Kaprizov, Hartmann, Fiala och Zucarello för att nämna några, men överlag så håller man inte samma nivå som hemmalaget.
Här lär man även ställas mot ett Vegas som kommer vara ännu bättre och växla upp en nivå till, och då är känslan att man kommer få det tufft, speciellt då Vegas har varit riktigt starka på hemmaplan under säsongen.

Vegas bör komma ut riktigt starka i denna matchen då man är ute efter att kvittera matchserien och som lag håller man en högre nivå än gästerna, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT