Vegas ska ta revansch efter den tråkiga förlusten senast, och nu när NJ Devils kommer på besök så tror jag segerchansen är bra.

Vegas kom med åtta raka segrar inför den på förhand ”lätta” matchen mot LA Kings senast. Där tog det dock stopp då gästerna vann med 1-4, ett klart orättvist resultat sett till matchbilden. Hemmalaget vann skotten med klara 43-17 och det var inget snack om vilket lag som var bäst i matchen. Gästerna var dock riktigt effektiva och Petersen gjorde en ruggig insats i kassen.
Nu får man dock en ny chans att påbörja en ny segerrad då ett svagt NJ Devils kommer på besök.
På hemmaplan har man vunnit 21/36 matcher denna säsongen, en bra siffra då bara St Louis har bättre hemmafacit i konferensen.
Truppen håller hög klass då man har spelare som Karlsson, Marchessault och Smith i laget, så det är inte konstigt att man är ett topplag. Man har även ett av NHL.s bästa målvaktspar nu när man fick in Lehner från Chicago, och han ska vakta kassen i denna match.
Skador har man fortsatt på Stone och Tuch.

NJ Devils kommer från en 0-3 seger borta mot Anaheim där Zacha gjorde två mål i powerplay. Just i powerplay var man effektiva då man gjorde två mål på tre försök, något som blev avgörande i matchen.
Man har fått med sig en del bra resultat på slutet då man vunnit tre av de fem senaste matcherna. Man ska dock veta att man haft ett lätt spelschema då man mött Washington, Detroit, San José, LA Kings och Anaheim i dessa matcher, och här ökar svårighetsgraden rejält.
Nu är det bortaplan som gäller och där har man vunnit 14/33 matcher, helt okej med tanke på hur säsongen gått. Men med tanke på att man möter ett hemmastarkt Vegas så ser jag det som ett minus.
Truppen innehåller många talanger såsom Hischier, Hughes och Bratt, men truppen är helt enkelt inte tillräckligt bred.
Skador har man på Butcher och Claesson.

Trots förlusten senast så gjorde Vegas en riktigt bra insats, och här tror jag man visar sig bäst och vinner redan på ordinarie tid.

Lehner (Confirmed) - Schneider (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip