Natten till måndag bjuds vi på ett riktigt fint möte i NHL mellan Vegas och NY Islanders, och här tror jag att gästerna kan stå upp bra i matchen.

Vegas har efter fyra spelade matcher endast vunnit en enda match, och det är ett facit som absolut inte är godkänt.
Segern kom i premiären mot Seattle Krakens med 4-3 och därefter har det alltså blivit tre raka förluster, och det mot LA Kings med 6-2, St Louis med 1-3 samt 3-5 mot Edmonton, så defensivt har man haft problem.

Man har ett riktigt starkt lag i grunden med backar som Theodore, Pietrangelo samt forwards som Karlsson, Marchessault och Stone för att nämna några.
Skadeläget är dock tufft då man saknar Pacioretty och Tuch samtidigt som Martinez och tidigare nämnda Stone förväntas missa matchen, avbräck som är riktigt jobbiga, och här kan man få problem mot ett bra NY Islanders.

NY Islanders öppnade säsongen med två raka nederlag mot Carolina och Florida där siffrorna skrevs till 6-3 samt5-1, och defensivt var man svagare än man brukar.
I de tre senaste matcherna har det dock sett bättre ut defensivt, något som också gjort att det blivit två segrar samtidigt som man tagit poäng i samtliga tre matcher.
Visst är motståndet helt annorlunda nu, men formen är helt klart stigande.

Man har en del skickliga spelare framåt i Lee, Barzal, Nelson, Bailey och Beauvillier, så det finns kvalitet offensivt.
Styrkan är dock i defensiven då man normalt sett är riktigt starka bakåt, och då hemmalaget har en del tunga skador så bör man kunna kriga till sig poäng i matchen.
Saknas gör Varlamov samtidigt som Pageau är tveksam.

Vegas har öppnat säsongen svagt och trots det så blir man klara favoriter i denna matchen, något jag tycker är fel då gästerna håller en riktigt bra nivå, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Lehner (Unconfirmed) - Sorokin (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip