Vegas har stora skadeproblem när man tar emot NY Rangers natten mot fredag, ock här tror jag på bortaseger.

Vegas tillhör ett av de bästa lagen i ligan vilket man visat under säsongen med 25 segrar på 44 matcher, något som ger en femteplats i conferencen.
Nu senast vann man mot Nashville med 4-1 hemma, men här blir motståndet ännu tuffare.

I laget har man skador på både Eichel och Karlsson vilket försvagar centerpositionen enormt då det är två av lagets viktigaste spelare.
Utöver dem har man namn som Theodore, Hill, Carrier och Hutton borta, så truppläget är allt annat än bra, och känslan är att man får det tufft här.

NY Rangers tar en ny seger

NY Rangers kommer från två raka segrar där man slagit Washington med 2-1 samt Seattle med 5-2, så efter en tuffare period har man hittat tillbaka på vinnarspåret.
Under säsongen har man vunnit 28/43 matcher vilket också gör att man ligger tvåa i conferencen, så man har gjort en fin säsong hittills.

Man har få frågetecken i truppen då bara Chytil och Pitlick ser ut att saknas och med stjärnor som Panarin, Zibanejad,,Kreider och Fox i laget ska man ha goda chanser att fälla ett skadeskjutet hemmalag.

Vegas dras med flera tuffa skador och mot ett starkt NY Rangers bör man få det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Thompson (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip