Vegas som toppar Western Conference tar emot jumbon i den andra conferencen Ottawa natten till torsdag, och detta är en match man är befogade favoriter i.

Vegas har gjort en väldigt stark inledning på säsongen och efter 20 matcher har man tagit hela 15 segrar.
Bortaspelet har varit enastående bra då man tagit nio segrar samtidigt som det bara två förluster, och man kommer just från en seger på bortais med 4-5.
Här väntar hemmamatch i T-Mobile Arena och även om man inte gjort lika fina siffror där så har man vunnit 6/9, och då har man även bara släppt in 16 mål, vilket är ett snitt under två mål per match.

Man har några avbräck i spelare som ännu inte spelat match denna säsongen, så det är inget som påverkar laget. Det enda frågetecknet är Roy, en spelare som dock går ersätta, så skadeläget är bra.
Laget har skickliga spelare i Eichel, Theodore och Stone för att nämna några, men det finns samtidigt en riktigt bra bredd i laget, och normalt sett ska man vara numret större än Ottawa.

Ottawa har inte alls fått det att stämma och man ligger faktiskt sist i conferencen, och det bakom lag som Columbus och Buffalo. Nu tillhör man inte ett av de bättre lagen i ligan, men inledningen har knappast överraskat positivt.
Sett till de tolv senaste matcherna har man bara lyckats ta två segrar och det mot väldigt blekt motstånd.
Nu senast blev det en 5-1 förlust mot San José och det gjorde att bortafacit blev än sämre, och efter sju matcher på resande fot har man bara tagit en enda seger.

I laget finns det en del vassa spelare offensivt i Stutzle, Batherson, Tkachuk och Giroux.
Det finns dock stora frågetecken på målvaktssidan och i försvaret där man ser riktigt bleka ut.
Samtidigt har man poängstarka Josh Norris borta samtidigt som stjärnbacken Thomas Chabot är tveksam, något som knappast underlättar när man ställs mot ett starkt Vegas.

Ottawa har en del frågetecken i truppen och nu möter man ett Vegas som håller en klart högre nivå samtidigt som de imponerat inledningsvis, och jag tror hemmalaget infriar favoritskapet och vinner matchen.

Thompson (Unconfirmed) - Talbot (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip