Vegas tar emot Pittsburgh natten till tisdag i ett riktigt fint möte, och här tycker jag hemmalaget ska ses med vettiga segermöjligheter.

Vegas är ett av ligans bästa lag och just nu placerar man sig på en fjärdeplats i conferencen.
Nu senast fick man stryk av Toronto med 3-4 efter straffar trots att man skapade flest lägen i matchen, men defensiven var något tveksam.
Formen är inte heller på topp då man bara vunnit en av sina fem senaste matcher.

Truppen tillhör en av de bästa i ligan då man har spelare som Karlsson, Stone, Marchessault och Smith i laget, så spets finns det gott om. Bredden är även den riktigt bra och även om formen är ett frågetecken så tycker jag att man borde vara favoriter i matchen.
Pacioretty, Hague, Martinez och Eichel förväntas missa matchen.

Pittsburgh har gjort en bra säsong hittills då man ligger på en sjundeplats i conferencen, och man har vunnit 22/37 matcher.
Nu senast slog man San José med 1-2 efter förlängning där Domingue gjorde en riktigt bra match i kassen då han räddade 40/41 skott, något som bäddade för segern.

Man har en hel del spets i truppen i form av spelare som Crosby, Guentzel och Malkin för att nämna några. Överlag så är dock inte truppen lika bra som hemmalagets, framförallt bredden, och jag tror att man får det tufft här.

Vegas är ett av ligans bästa lag och här tycker jag att man borde vara favoriter i matchen, och jag väljer att gå på hemmaseger.

Lehner (Unconfirmed) - Jarry (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip