Speltips: Vegas - San Jose

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-25 00:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 1.90
Tips: 2 money line
Vegas Golden Knights - San Jose Sharks

Goalies: Lagace (probable) vs Jones (probable)

Vegas Golden Knights har inte gjort sina fans besvikna och man ångar vidare denna säsong som ett av de starkare lagen resultatmässigt. Laget inledde denna säsong otroligt bra för att sedan gå ner sig lite verka lite mer mänskliga på sin normala nivå, eller snarare den nivå man förväntat sig. Nu har dock laget verkat hittat flytet igen och man har radat upp 3 raka vinster där man slagit 3 lag i sin conference vilket såklart är riktigt viktigt. Senast vann man borta mot Anaheim Ducks med 4-2 vilket är riktigt starkt, även om Ducks dras med skadeproblem.

San Jose Sharks vann senast borta mot Arizona Coyotes med 3-1 och bröt därmed sin förlustsvit på 3 raka matcher. Som väntat kunde man kontrollera ett Coyotes som jag tycker överpresterat lite på slutet och man tog tidigt initiativet i matchen via Joe Thornton. Couture ökade på ledningen i andra perioden och trots att Perlini skapade lite nerv i matche med sin reducering kändes det som Sharks hade 100% koll på matchen från början till slut.

Inför natten möte gästar alltså detta Sharks, Las Vegas i en riktigt viktig match. Sharks som såklart har förhoppningar om slutspel befinner sig på 5e plats i sin division medan Vegas toppar. Vegas har redan slagit 3 divisionsrivaler och jag tror det blir tufft för de att vinna 4 raka tunga matcher. Sharks såg riktigt bra ut och har en del rutinerade spelare som kan kontrollera Vegas ivriga spel. Som vanligt för Vegas handlar det mycket om hur väl Lagace spelar och så länge han inte gör någon omänsklig match ska Sharks ha väldigt bra chans till vinst i mina ögon. Bolagen bedömer matchen som 50/50 medan jag ser Sharks som favoriter. Jag spelar därför

Match: Vegas Golden Knights - San Jose Sharks
Spel: 2 money line
Odds: 1.90
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystickLycka till!
  Vegas - San Jose
Spela på Speltips Vegas - San Jose
hockeystick - 24 November 2017 - 17:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar