Vegas Golden Knights - San Jose Sharks

Goalies: Fleury (probable) vs Jones (probable)

Då var det dags för Game 5 mellan Vegas Golden Knights och San Jose Sharks. En matchserie som jag förutspådde skulle bli stenhård, och jag tycker jag synat matcherna rätt klockrent. Matchställningen är helt jämn och 2-2 när nu Vegas återvänder hem till sin trygga hemmaarena efter att ha blivit totalt mosade senast i Game 4 där man föll med 4-0.

Ja efter att Vegas inlett denna matchserie på bästa sätt med att köra över Sharks med 7-0 på hemmais i Game 2 så snodde Sharks Game 2. På samma sätt så vann Vegas Game 3 i övertid men Sharks svarade alltså upp på bästa sätt med att göra sin bästa match detta slutspel och nolla detta offensivt skickliga Vegas när man vann med 4-0. Martin Jones spelade på toppen av sin nivå och jag tror Sharks har riktigt bra feeling i laget när man gästar Vegas i natt.

Som sagt så gjorde Sharks sin bästa bäst i slutspelet senast då man egentligen gjorde allt rätt. Offensivt levererade främst djupkedjorna och defensivt så hade man en Martin Jones som var en ren mur.

Jag har många gånger hört folk hylla Vegas upp till skyarna, och ja visst så är de är fantastiskt hockeylag. Men jag tycker inte riktigt de är såpass stora favoriter i natt som bolagen tycker. Visst så är man ett av ligans bästa hemmalag och med matcherna man gjort detta slutspel på hemmais är fenomenala. Men jag måste säga att Sharks var fanatiska senast och när man då erbjuds fina 2.35 på bortaseger måste jag följa med flowet.

Jag ser egentligen bara Vegas som små favoriter och bedömer ca 54/46 och då gillar jag verkligen oddset på Sharks här.

Jag kommer därför spela

Match: Vegas Golden Knights - San Jose Sharks
Spel: 2 money line
Odds: 2.35
Insats: 4/7u
Bolag: FastBet
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip