Natten till tisdag ska Vegas göra upp med San Jose, och jag har ett spel i matchen.

Vegas kommer från två raka segrar mot St Louis på bortaplan där man vunnit med 4-5 efter förlängning samt 1-5, två riktigt starka insatser, speciellt med tanke på att motståndet är rätt tufft.
Formen är riktigt bra och kollar man på de tio senaste matcherna så har man vunnit åtta av dessa, och då har spelschemat varit rätt så tufft.

Truppen tillhör en av de starkaste i serien då man har spelare som Karlsson, Marchessault, Stone och Pacioretty i laget, så spetsen är riktigt bra.
Man har dessutom en väldigt fin bredd i truppen samt två bra målvakter, så kikar man på lagbygget så är det komplett.

Nu är det hemmamatch som gäller och där har man sett väldigt starka ut under säsongen då man vunnit 10/13 matcher med en målskillnad på fina 47-30, så man trivs väldigt bra på på hemmais, och här tror jag man visar sig starkast.
Saknas gör Pietrangelo samtidigt som Carrier är tveksam.

San Jose kommer från tre raka segrar där man slagit St Louis samt Anaheim två gånger om, så man har gjort bra matcher på slutet. Anaheim håller dock en klart svagare nivå än man ställs mot här, och svårighetsgraden ökar en hel del här.
Man ligger näst sist i divisionen då man plockat 25 poäng, och det genom att vinna 11/25 matcher, så siffrorna är inte jättebra.

Truppen har en del intressanta spelare i Kane, Couture, Burns och Karlsson för att nämna några, så det finns en del bra spelare i truppen. Överlag så tycker jag dock inte truppen är tillräckligt bred för att man ska kunna mäta sig med de bästa lagen, och här är känslan att man får det tufft.
Saknas gör Sörensen samtidigt som Balcers är tveksam.

Vegas kommer med bra form till denna matchen och då man har fördel av hemmaplan samtidigt som man håller en högre nivå än gästerna så tror jag att man visar sig starkast här, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Fleury (unconfirmed) - Jones (unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip