Vegas tar under natten till onsdag emot San José hemma i T-Mobile Arena, och här ska man försöka studsa tillbaka efter två raka nederlag.

Vegas kommer från två raka nederlag mot Colorado och Arizona där man trots förlusterna skapat en hel del lägen, men man har varit alldeles för ineffektiva då man bara gjort tre mål på 70 skott.
Ser man till de sex senaste matcherna har man bara tagit en enda seger, och den segern kom mot just San José.

I grunden är man dock ett riktigt starkt lag med spelare som Eichel, Marchessault, Karlsson, Stephenson och Smith för att nämna några, så det finns en hel del kvalitet i laget, och även om man saknar namn som Pacioretty och Stone så bör man kunna visa sig starkast här.
Utöver Pacioretty och Stone förväntas Martinez, Janmark och Patrick saknas samtidigt som Lehner och Coghlan är tveksamma.

San José ligger på en trettondeplats i conferencen då man spelat ihop 54 poäng på 53 matcher. På slutet har formen varit klart tveksam då man bara vunnit 2/10 senaste, och ser man till segern senast mot Seattle med 3-1 så var den knappast rättvis då man var sämre i matchen, något som 24-40 i skott även bevittnar.

Precis som hemmalaget har man en hel del avbräck i laget där avsaknaden av Erik Karlsson väger klart tyngst. I övrigt förväntas Hill, Knyzhov, Labanc och Megna saknas samtidigt som Balcers, Dahlén, Cogliano och Ferraro är tveksamma, och här bör man få det tufft då hemmalaget även är det bättre laget i matchen.

Båda lagen kommer med avbräck men då hemmalaget har en bredare trupp så bör man kunna visa sig starkast inför hemmapubliken, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Lehner (Likely) - Reimer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip