Tungviktsmöte väntar i NHL när Vegas tar emot Toronto, och nedsläpp är 04:00 svenskt tid.

Vegas ligger femma i conferencen efter att man vunnit 32/56 matcher.
På slutet har det bara blivit en seger om man ser till de fyra senaste, och även om motståndet varit bra i några av matcherna ska man kunna bättre.

Nu är det återigen hemmamatch som väntar och där har man varit betydligt starkare med 19 segrar på 29 försök, så det är inte enkelt att komma och besegra laget hemma i T-Mobile Arena.
På skadelistan finns framförallt Eichel och Stone som sticker
ut då det är viktiga spelare, men det finns bra klass överlag i truppen, och man ska kunna studsa tillbaka efter förlusten senast.
Carrier, Dorofeyev förväntas även missa matchen.

Torontos segersvit bryts?

Toronto kommer med riktigt vass form då man tagit fem raka segrar, bland annat med siffror som 9-2 och 3-6, så offensivt har man sett riktigt bra ut.
Segern senast mot Arizona med 3-6 togs natten mot torsdag så här är man b2b, och nu väntar helt annat motstånd.

Matthews är redan uppe på 51 mål efter 54 matcher, vilket är en galen siffra, och med Nylander, Tavares och Marner i truppen så finns det väldigt mycket kraft framåt.
Backsidan ser dock inte särskilt stark ut är tillfället samtidigt förväntas namn som Klingberg, Järnkrok, Giordano och Woll fortsatt saknas, så det finns frågetecken inför matchen och jag tror segersviten kan ta slut här.

Vegas borta är ingen enkel uppgift och då gästerna är b2b så tycker jag hemmalaget är befogade favoriter, och jag går på hemmaseger i matchen.

Hill (Unconfirmed) - Jones (Unconfirmed)

Speltips: 1 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip