SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Vegas och Vancouver ska göra upp för andra gången i kvartsfinalen, och här väljer jag att ta ställning.

Vegas ser riktigt bra ut och man bara öser in mål framåt, och ser man till de tre senaste matcherna så har man gjort tio mål.
Man har spets i Stone, Karlsson och Marchessault i laget som ser bra ut framåt.

Samtliga kedjor är dock vassa framåt, och bredden offensivt är en av de bästa i ligan, något som gör att man kan avlasta sina toppkedjor.

I första kvartsfinalmatchen senast så vann man med 5-0, och man såg fortsatt väldigt stabila ut i hela banan samtidigt som Lehner såg bra ut i kassen och höll nollan.

Skadeläget är ljust och det är bara Nosek som förväntas missa matchen här.

Vancouver har tagit sig hit genom att slå ut Minnesota samt regerande mästarna St Louis, och det är helt klart imponerande.
Nu är dock motståndet klart tuffare, något man fick känna på senast.

Man hade det klart tuffare offensivt än tidigare, och när man väl skapade heta lägen så var Lehner där och stoppade pucken.
Markström förlorade också målvaktskampen klart, och han blev utbytt med tio minuter kvar av matchen efter att han släppt in fem mål.

Skadeläget påverkar laget en hel del, och Ferland, Leivo, Toffoli och Myers saknas fortsatt här, så man är försvagade både offensivt och defensivt.

Här tror jag man återigen får det tufft då skadeläget är tuffare än hos Vegas. Samtidigt håller man inte samma nivå, och jag väljer därför att ta ställning för Vegas i matchen.

Lehner (Unconfirmed) - Markström (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 1.76 hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip