Vegas tar emot Washington hemma natten mot söndag, och här är det fördel hemmalaget i mina ögon.

Vegas kommer från en imponerade seger senast där man slog Vancouver borta med 1-4, och spelmässigt var det inget snack då man var betydligt bättre än hemmalaget.
Innan dess hade man tre raka förluster där man haft relativt svårt att hitta nätet, så det var skönt att man studsade tillbaka med besked.

Nu är man tillbaka på hemmaplan efter tre raka bortamatcher och just i T-Mobile Arena trivs man bra då man vunnit 8/11 matcher, och med det är man med i toppen av hemmatabellen.
Man har skada på Theodore vilket är ett klart minus samtidigt som Martinez och Hill är frågetecken. Trots det är truppen stark, och man håller en klart högre nivå än gästerna.

Tuff match för Washington väntar

Washington gör det riktigt bra och man har vunnit tolv av sina 20 spelade matcher.
Ser man till de nio senaste matcherna har man tagit sju segrar, ett riktigt bra facit med tanke på att man inte är ett topplag i år.
Senast slog man Anaheim med 4-5 och dessförinnan LA Kings med 1-2. I matchen mot Kings kan man dock tacka målvakten Lindgren då man kunde vinna trots att man förlorade skotten med 39-15, och han stod för en grym insats.

Nu är det tufft motstånd som väntar och visst har man namn som Kuznetsov, Ovechkin och Wilson i truppen. Den förstnämnda har dock bara gjort nio poäng på 18 matcher, så där förväntar sig de flesta betydligt mer av honom, och truppmässigt är man en bit från hemmalaget.
Oshie, Bäckström och Pacioretty saknas i matchen.

Vegas trivs bra på hemmais och normalt sett är man huvudet högre än gästerna, och här går jag på hemmaseger i matchen.

Thompson (Unconfirmed) - Lindgren (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip