Vegas Golden Knights - Winnipeg Jets

Goalies: Fleury (probable) vs Hellebuyck (probable)

Dags för Game 3 i den västra konferensen när serien nu vänder till Vegas. Hemmalaget lyckades med vad man ville åstadkomma under de två första matcherna i serien och vi har ett dödläge med 1-1 i matcher inför nattens match.

Winnipeg vann den första matchen i denna serien på ett övertygande sätt, och hemmastyrkan fortsatte att glänsa när man kunde vinna med klara 4-2. Detta efter att man kört över Vegas i den första perioden vilket byggde upp för en kontrollerad vinst. När vi då väntade Game 2 vad det nog många som trodde på att Jets på nytt skulle ta en övertygande seger, just pågrund av deras styrka hemma. Istället var det Vegas som visade upp varför man är så pass bra och tagit sig hela vägen till conference final. Man gjorde en fläckfri match defensivt och stängde ner Jets från alla farliga ytor på isen. Detta gjorde att Jets blev mer och mer stressat, och det kunde göra att Vegas fick några turnovers att jobba med och det utnyttjade man på absolut bästa sätt. Jonathan Marchessault blev matchhjäte med sina 2 mål och Vegas återvänder nu hem med god känsla i laget.

I natt tycker jag vi har lite omvända roller vilket jag tror kan öppna upp för mitt spel. På hemmais, tillskillnad från när Vegas spelar borta är man laget som ska styra tempot. Detta har man gjort hela säsongen och slutspelet och jag räknar med att man kommer fortsätta med det i natt. Man har bra självförtroende efter att ha gjort en grym insats senast där man alltså vann med 3-1, men nu är det Jets som inte får gå bort sig. Dock har Jets, tillskillnad från Vegas inte lika bra defensiv, och inte minst målvakt, och jag tror därför man inte kommer lyckas med att plocka bort Vegas från farliga lägen i natt. Detta bör göra att vi får en rätt öppen matchbild där Vegas kommer styra spelet och mata på framåt, men jag tänker lite att Jets chans är anfall är bästa försvar.

Detta gör att jag tror på en målrik historia och kommer därför sikta in mig på överspelet i matchen till ett fint odds. Nattens spel blir därför

Match: Vegas Golden Knights - Winnipeg Jets
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.90
Insats: 3/7u
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 03:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip