I T-Mobile Arena tar Vegas emot Winnipeg i den första matchen i åttondelsfinalen, och med en del goda nyheter ska man ses med bra segerchans.

Vegas slutade etta i western conference före lag som Edmonton, Colorado och Dallas, så man gjorde en stark grundserie.
Ett stort framgångsrecept är att bortaspelet varit riktigt starkt då man tog hela 60 av sina 111 poäng på resande fot, och även om man tog fler poäng borta så gjorde man det även bra på hemmais.

I laget har man fortsatt målvakten Thompson borta vilket gör att man har Brossoit och Quick att tillgå. Ett målvaktspar som kanske inte glänser, men heller ingen katastrof.
Det positiva är att viktiga Mark Stone är tillbaka i slutspelet efter att ha missat en hel del matcher, vilket ger både spets och bredd till truppen. Dessutom förväntas Whitecloud vara tillbaka och stärka upp defensiven, så det finns den del positiva nyheter inför matchen.
Saknas gör Carrier och Thompson.

Tuff uppgift för Winnipeg

Winnipeg fixade en slutspelsplats i slutet av säsongen och man tog åttondeplatsen i conferencen, en conference som var jämn. Under säsongen har man känts rätt ojämna och att det nu dessutom är bortais som väntar i den första matchen är ett minus då de klart bästa matcherna gjorts på hemmaplan.

I laget finns det helt klart kvalitet nog att störa Vegas i enskilda matcher. Över en hel matchserie bör man dock få det svårt då hemmalaget trots allt är ett mer komplett lag, något jag tror vi även får se i den första matchen här.
Gagner, Perfetti och Stenlund förväntas missa matchen

Brossoit (Confirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip