Hemma i T-Mobile Arena ska Vegas försöka vinna och ta sig vidare till nästa runda, något jag tror man gör när Winnipeg gästar.

Vegas öppnade åttondelsfinalen med en 1-5 förlust och man gjorde en usel insats då man bland annat bara fick iväg 17 skott på mål.
Därefter har det sett betydligt bättre ut och 2-4 segern senast innebar att man tog tredje raka, och nu har man chansen att stänga matchserien på hemmais.
Hemmaplan i ett slutspel är alltid ett plus och även om man faktiskt tog fler poäng borta i grundserien så gynnar det laget, speciellt då man har flera matchbollar.

Ser man på truppen så har man fortsatt avbräck på målvaktssidan i Lehner och Thompson.
I övrigt har man dock gott om kvalitet i laget i namn som Stone, Karlsson, Theodore, Marchessault och Eichel, och man är nivån starkare än Winnipeg.
Utöver målvakterna saknas Carrier.

Winnipeg får det svårt utan sina stjärnor

Winnipeg ligger riktigt illa till nu då en förlust gör att man får ta semester, och jag kan inte se på kartan att man vänder 3-1 underläget då man möter tufft motstånd.
Man chockade i öppningsmatchen där man vann med 1-5, men därefter har Vegas känts aningen för tunga.

Laget är inte ofarligt då man har en bra spets med namn som Dubois, Ehlers, Morrissey och Scheifele.
De två sistnämnda saknas dock i matchen samtidigt som Ehlers är ett frågetecken, så det är inte några små avbräck man har till matchen, och då man möter ett hemmalag som har ett betydligt bättre truppläge så lär man väga för lätt här.
Utöver nämnda spelare saknas även Perfetti och Gagner.

Winnipeg saknar flera tunga namn och borta mot ett starkt Vegas hade man behövt full trupp, och här ska hemmalaget ses med riktigt bra segerchans.

Brossoit (Unconfirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip