Ny match i CHL där Vienna Capitals gästas av Djurgården, och jag tror ett lag är tuffast i matchen.

Vienna Capitals spelar i Österrike där man slutade tvåa förra säsongen bakom Klagenfurt som vann finalen med 4-2 i matcher.
I laget finns Sondre Olden som spelat i Brynäs och Leksand, Samt Holzapfel som spelat i HV71. Man har även många kanadensare i laget, men i första matchen mot Adler Mannheim visade man inte upp något vidare spel.
Man fick iväg 12 skott på mål över 60 minuter samtidigt som man förlorade med klara 1-6 där matchen i princip var över redan efter första perioden.

Nu kommer Djurgården på besök och jag håller laget högre än Mannheim, så känslan säger att det blir tufft att få med sig poäng här.
Djurgården öppnade turneringen på ett behagligt sätt då man mötte Tychy från Polen.
Man låg under med 1-0 efter tolv minuter, men det var ingen större fara då man kontrollerade matchen på ett bra sätt.
Man trycker in fem mål i powerplay där Berglund också fick göra mål, och slutresultatet skrevs till 2-6.

Här tycker jag Djurgården ska ha bra segerchans då hemmalaget inte visade upp något bra spel senast, och jag tror man vinner bekvämt.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos Betsson eller Nordicbet // TT