Söndagen är här och det ska spelas match mellan Vita Hästen och AIK, och här tar jag ställning för gästerna.

Vita Hästen kommer från en 4-0 förlust då Västerås blev för svåra. Lunsjö stod för två mål för hemmalaget, och han blev tungan på vågen i matchen.
Innan dess så fick man även där stryk med 4-0 då man ställdes mot Tingsryd, och det betyder att man nu inte gjort mål på två raka matcher.

Formen är högst tveksam då man kommer med fyra raka förluster och kollar man på de tio senaste matcherna så har det bara blivit tre segrar.
I truppen finns det spelare som Lundberg, Fish och Cruseman, så det finns en del offensiva hot i laget.
Nyförvärvet McNeill har också nu gjort sju matcher för laget och det har blivit fyra poäng på dessa matcher, och han har gjort det bra sedan han kom till klubben.

Det krävs dock en rejäl uppryckning mot senast om man ska kunna utmana AIK, och jag tror att det blir ytterligare en tuff match för laget.

AIK ligger på en niondeplats i tabellen, en klart blygsam tabellplacering då man absolut har en trupp som ska ligga högre.
Spelmässigt så har det dock sett något bättre ut på slutet, och man har vunnit fyra av sina fem senaste matcher.

Nu senast så blev det seger mot Mora borta med 1-2 efter förlängning där Johnson avgjorde. Man förlorade skotten med 27-18, men man gjorde en bra match, och det var en riktigt krigarinsats från laget.

Nu är det bortaplan och visst har man inte varit lika framträdande som på hemmaplan under säsongen. Spelet på bortaplan har dock sett bättre ut senaste tiden då det blivit tre segrar på de fem senaste matcherna.

I truppen finns det spelare som Johnson, Lindholm, Heinerö och Weigel, så truppmässigt så har man ett klart bättre laget än Vita Hästen, och här bör man ha bra chans att vinna matchen.

Vita Hästen kommer med tveksam form till denna matchen då man inte gjort mål på de två senaste matcherna och nu när man ställs mot AIK som kommer med bra form så tror jag man får det svårt att utmana, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u till oddset 2.25 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip