Hockeyallsvenskan bjuder på match mellan jumbon Vita Hästen och AIK, och här tror jag hemmalaget får det tufft.

Vita Hästen tog en seger näst senast mot Tingsryd, vilket var lagets första trepoängare denna säsong. Spelmässigt var dock Tingsryd klart bättre, och de vann bland annat skotten med 15-45.
Nu senast ställdes man mot Västervik och det blev ingen ny seger då man förlorade med 5-2, och man var återigen det klart sämre laget i matchen.

Man är jumbo i tabellen och med tanke på spelarmaterialet är det inte överraskande då truppen håller en svag nivå även om det finns några intressanta namn, och här tror jag att man återigen får det för tufft.

AIK har inte alls levt upp till förväntningarna hittills då man ligger på en blygsam åttondeplats i tabellen, och det har blivit fem segrar på elva matcher.
Efter två raka förluster mot Kristianstad så tog man en skön seger senast på hemmais mot Södertälje med 4-0, och man gjorde en bra match.
Nu ställs man mot ett av ligans svagaste lag och då bör möjligheterna till en ny seger vara bra.

Jämför man med hemmalaget så har man en trupp som är på en helt annan nivå då spelare som Lindholm, Heinerö, Weigel, Deilert och Sandberg finns i laget, och här ska man vara numret större än hemmalaget.

Vita Hästen har sett väldigt svaga ut hittills och nu när man ställs mot tufft motstånd i AIK så tror jag att man åker på en ny förlust, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip